Dreaming Together

Centrum voor droom onderzoek

Dreaming Together - Centrum voor Droomonderzoek

Droomonderzoek voor teams en organisaties

Het nachtbewustzijn biedt vele mogelijkheden voor ondersteuning en ontwikkeling van individuele processen. De gebundelde droombeelden van werknemers vormen een nog zelden gebruikt potentieel voor de ontwikkeling van teams en organisaties.

Doel droomwerk in teams en organsiaties:
Het uitbreiden van de creatieve- en oplossingsgerichte kwaliteiten van de deelnemers door de integratie van infomatie uit de droom met dagelijkse organisatie-ervaringen. Iedereen droomt rond de 2 uur per nacht, dat is een maand niet volledig benutte hersencapaciteit per jaar. De huidige tijd vraagt om nieuwe bronnen. Vele historische leiders kenden het droombewustzijn als bron en gebruikten deze voor beleidsontwikkeling.

Doelgroep

Leiders van teams en organisaties die belang hebben bij het vinden van een nieuwe koers. Ook geschikt voor teamontwikkeling. Het is niet noodzakelijk dat alle deelnemers een eigen droom inbrengen. Ook zonder deze inbreng geeft deelname aan het droomwerk nieuwe know how.

Tarieven

Op aanvraag


Meer informatie over werken met dromen in organisaties in artikel Business spiritualiteit magazine Nyenrode - Dromen in organisaties


kunstwerk