Dreaming Together

Centrum voor droom onderzoek

Dreaming Together - Centrum voor Droomonderzoek

Droomavonden: ‘In dialoog met het onbewuste’

Dromen, alchemie en Jungiaanse psychologie in de praktijk

Wat leeft er in je? Waar liggen op dit moment van je leven je kansen en uitdagingen? Op 4 donderdagavonden delen we in een kleine groep (max 10) nachtelijke dromen om zo je bewustzijn te verbreden en een dieper inzicht te krijgen in je innerlijke dynamiek. Gaandeweg leer je ook meer over de Jungiaanse psychologie en de alchemie.

Naast mijn werk als GZ-psycholoog en relatietherapeut is droomwerk al ruim 30 jaar een wezenlijk en inspirerend onderdeel van mijn leven en praktijk. Dromen laten zien wat nog net niet bewust geweten wordt en geven je de kans je eigen blinde vlekken te belichten. Alle dromen (ook nachtmerries) bieden de mogelijkheid tot heling en vernieuwing. Iedereen kan leren zich zijn dromen te herinneren. Op deze website staat een korte handleiding. Ook zonder veel eigen dromen zijn de droomavonden interessant. De ervaring leert bovendien dat deelname leidt tot een verhoging van de hoeveelheid dromen die je je kan herinneren!

Data: donderdag 16, 23 en 30 maart en 6 en 13 april.

Je betaalt 100 euro voor 4 avonden die je over de 5 data van een serie kan inplannen. Betaling contant na de eerste avond. Mocht je alle 5 avonden van een serie willen bijwonen dan betaal je voor de 5 e avond 10 euro extra. Inclusief koffie/thee.

Tijd: 19.30 tot 21.30 (inloop vanaf 19.15, uitloop tot 21.45)

Plaats: Centrum voor Droomonderzoek, Zandvoortselaan 77, 2106CK Heemstede. 5 minuten lopen vanaf station Heemstede-Aerdenhout. Vrij parkeren voor de deur.

Aanmelden via een mail naar info@dreamingtogether.nl

Van harte welkom!

Een nieuwe serie droomavonden start 20 april. (Data: 20 en 27 april, 4, 11 en 18 mei)